Site icon NewsIT
22:10 | 26.02.25

Ιεράπετρα: Προσπάθησε να βιάσει κομμώτρια υπό την απειλή μαχαιριού – Καταδίωξε πελάτισσα και συνελήφθη λίγο μετά

Το κομμωτήριο που έγινε η απόπειρα βιασμού

Πανικός έξω από το κομμωτήριο που έγινε η απόπειρα βιασμού

Newsit Newsroom

Οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης κατέγραψαν τα χαρακτηριστικά του δράστη με αποτέλεσμα να συλληφθεί 2 ώρες μετά την απόπειρα βιασμού

Μία νέα απόπειρα βιασμού, προκάλεσε πανικό, το απόγευμα της Τετάρτης (26.02.2025), αυτή τη φορά στην Ιεράπετρα.

Η άγρια απόπειρα βιασμού, έγινε μέσα σε κομμωτήριο στην Ιεράπετρα, όταν ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής εισέβαλε στην επιχείρηση και προσπάθησε να ακινητοποιήσει με την χρήση μαχαιριού την ιδιοκτήτρια.

Την στιγμή εκείνη, μία πελάτισσα μπήκε στο κομμωτήριο και αντίκρυσε την σκηνή τρόμου, αναφέρει το radiolasithi.

Μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία της όμως, έστρεψε την προσοχή του προς εκείνη και ξεκίνησε να την καταδιώκει με το μαχαίρι έξω από το κατάστημα μέχρι εν τέλει να τραπεί σε φυγή.

Αμέσως οι δυο γυναίκες έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επικίνδυνου δράστη.

Το κομμωτήριο που έγινε η απόπειρα βιασμού

Χάρη στις κάμερες ασφαλείας του κομμωτηρίου, οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια τους τα χαρακτηριστικά του δράστη και έτσι, 2 ώρες μετά, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αυλή σπιτιού στην Ιεράπετρα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version