Ελλάδα

Ικανοποιημένοι οι σχολικοί φύλακες από τη συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έκαναν σήμερα οι σχολικοί φύλακες της Αθήνας που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Αντιπροσωπεία τους συνατήθηκε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και για πρώτη φορά οι ίδιοι οι σχολικοί φύλακες κάνουν λόγο για θετικό κλίμα και όχι για αδιέξοδο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο σχολικών φυλάκων Αττικής, κ. Χάρη Μπάστα, ο υπουργός δεσμεύτηκε απέναντί τους να προσπαθήσει ώστε κάποιοι από αυτούς να προσληφθούν σε νέες θέσεις που θα προκηρυχθούν, με προτεραιότητα να δίνεται σε μονογονεϊκές οικογένειες καθώς και σε οικογένειες με αυξημένα κοινωνικά κριτήρια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Δικαίωση για 15 σχολικούς φύλακες – Δικαστική απόφαση για να επιστρέψουν στις δουλειές τους!

Σχολικός φύλακας μιλάει στο ΣΚΑΪ για την… έφοδο στο υπ. Μεταρρύθμισης

Ελεύθεροι οι σχολικοί φύλακες που συνελήφθησαν έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης – Θα δικαστούν σε 3 μήνες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα