Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ηλεία: Ο 37χρονος δράστης ήταν στο σπίτι της 11χρονης την ημέρα της εξαφάνισης – «Το ίδιο μου το αίμα σκότωσε το παιδί»

Ηλεία: Ο 37χρονος δράστης ήταν στο σπίτι της 11χρονης την ημέρα της εξαφάνισης – «Το ίδιο μου το αίμα σκότωσε το παιδί»

«Το ίδιο μου το αίμα μου σκότωσε το παιδί», λέει στο newsit.gr η μητέρα της Βασιλικής που δολοφονήθηκε στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της και κουμπάρο της οικογένειας.

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της στην Ηλεία. Η γυναίκα, αδυνατώντας να πιστέψει το κακό που έχει βρει την οικογένεια της περιγράφει στο newsit.gr τα όσα συνέβησαν λίγες στιγμές πριν εξαφανιστεί το κοριτσάκι της βράδυ της Κυριακής (09/06/2024) στην Ηλεία.

Μάλιστα όπως λέει η γυναίκα, ο δολοφόνος της κόρης της ήταν την Κυριακή (10/06/2024) στο σπίτι της οικογένειας στην Ηλεία.

«Αυτός όταν ήμασταν στη βεράντα μου έξω μαζί, του έπλενε η Βασιλική το αμάξι και του λέει κουμπάρε, ο μπαμπάς μου δεν σου έδωσε το αμάξι αυτό να το γεμίσεις σκόνη. Το αυτοκίνητο αυτό του το είχαμε πουλήσει εμείς» λέει στο newsit.gr η μητέρα της Βασιλικής.

Και προσθέτει: «Μετά ο 37χρονος ξάδερφος μου φεύγει.  Η Βασούλα μου, λίγο αργότερα μου είπε, μαμά πάω μέχρι τον παππού και εγώ τότε μπήκα μέσα στο σπίτι.  Άμα με κορόιδεψε και δεν πήγε στον παππού, αλλά πήγε κάπου αλλού, ίσως στο δρομάκι πιο κάτω δεν μπορώ να το ξέρω γιατί μπήκα μέσα στο σπίτι». 

Στη συνέχεια η μητέρα της Βασιλικής μιλάει για τα όσα της είπαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ όταν την κάλεσαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας του Πύργου.

«Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι βρήκαν το κορίτσι μου νεκρό και ότι ήταν χτυπημένο. Μας έδειξαν τέσσερα βίντεο. Σε κανέναν από αυτά δεν φαίνονταν η Βασιλική να είχε ανάβει στο αυτοκίνητο του ξαδέρφου μου» λέει η μάνα και προσθέτει:

«Τώρα εάν πήγανε λίγο πιο κάτω, που δεν μπορεί να καταγράψει η κάμερα του καταστήματος, δεν ξέρω. Δεν μου πέρναγε καθόλου από το μυαλό μου αυτό το πράγμα. Το ίδιο μου το αίμα να μου πειράξει το παιδί μου και να μου το σκοτώσει».

Τέλος η μητέρα του κοριτσιού αναφέρει πως ο δράστης είναι πατέρας πολύτεκνης οικογένειας. «Έχει και αυτός τέσσερα παιδιά, τρεις κόρες, είναι πρώτος ξάδερφος μου, του είχαμε βαφτίσει το αγοράκι που έχει.

Η γυναίκα του είναι παιδική μου φίλη. Μου έκανε εντύπωση ότι από τη μέρα που χάσαμε το κορίτσι δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο», καταλήγει η μητέρα της Βασιλικής. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις