Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ηλεία: «Το παιδί μου είναι μάλαμα, το έμπλεξαν» λέει η μητέρα του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής

Ηλεία: «Το παιδί μου είναι μάλαμα, το έμπλεξαν» λέει η μητέρα του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής

Σοκαρισμένη με το έγκλημα της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία δηλώνει η μητέρα του δράστη της δολοφονίας του κοριτσιού.

Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» επέμενε ότι ο 37χρονος γιος της αποκλείεται να είναι ο δολοφόνος της μικρής Βασιλικής, αν και ο ίδιος ομολόγησε στις Αρχές ότι σκότωσε το μικρό κορίτσι από την Ηλεία, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της.

«Το παιδί μου το ξέρω, αυτά που λένε είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν», είπε η μητέρα του 37χρονου.

Δήλωσε δε πως ο δολοφόνος της 11χρονης Αγγελικής δεν είχε συλληφθεί ποτέ για βιασμό, παρά μόνο δίπλωμα οδήγησης.

«Το παιδί μου είναι μάλαμα, βάζω το χέρι μου στη φωτιά, το έμπλεξαν, αυτός που πήρε το κοριτσάκι, είχε ίδιο αμάξι με το γιο μου», συνέχισε.

 

Στην ερώτηση πως αντέδρασε μόλις έμαθε για το έγκλημα, η μητέρα του 37χρονου φονιά, δήλωσε: «Τράβαγα τα μαλλιά μου, βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο».

Η ίδια αποκάλυψε πως η γυναίκα του δράστη είναι έγκυος στο έβδομο παιδί τους και βρίσκεται σε σοκ.

Ο 37χρονος, που είναι πολύτεκνος με 6 παιδιά, είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο έκτοτε παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις