Ελλάδα

Ίλιον: Συμμορία λήστεψε μαθητές που βγήκαν για κάλαντα – Χρήματα και κινητά έκαναν «φτερά»

Τον τρόμο σκόρπισε συμμορία, κατά πάσα πιθανότητα εφήβων, στο Ίλιον. Στόχος των δραστών έγιναν μαθητές που βγήκαν να πουν τα κάλαντα των Θεοφανείων (07.01.2022) στη γειτονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 12 και 14 ετών στο Ίλιον είχαν βγει βόλτα για τα κάλαντα το απόγευμα των Θεοφανείων 07.01.2022).

Ξαφνικά, στην οδό Ξυλοκάστρου εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο νεαροί. Αφού απείλησαν και έσπρωξαν τους τέσσερις μαθητές, άρπαξαν τα λίγα χρήματα που είχαν μαζέψει από τα κάλαντα, αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι τέσσερις ανήλικοι γύρισαν έντρομοι στα σπίτια τους και αργότερα μαζί με τους γονείς τους πήγαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής, οι θρασύτατοι έφηβοι ληστές παραμένουν ασύλληπτοι, χωρίς να αποκλείονται τις επόμενες ώρες εξελίξεις.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, καταιγίδες και χαλάζι σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Ανατολική Στερεά
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει στα δυτικά τους 22 με 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου
Βροχή