Ελλάδα

Ηλιούπολη: 20χρονος βαρυποινίτης απέδρασε μέσα από το αστυνομικό τμήμα

Ένας άνδρας 20 ετών απέδρασε τα ξημερώματα της Κυριακής (2.10.2022) μέσα από το αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης, όπως μετέδωσε η τηλεόραση της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο άνδρας, που ήταν καταζητούμενος και βαρυποινίτης, κρατούνταν στο Τμήμα της αστυνομίας της Ηλιούπολης, όταν περίπου στις 3 τα ξημερώματα κατάφερε να αποδράσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 20χρονος κατάφερε να βγει μέσα από το τμήμα.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»