Ελλάδα

Ημαθία: Μαθήτριες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από ιδιοκτήτη στάβλου ενώ έκαναν ιππασία στη σχολική εκδρομή

Ιδιοκτήτης στάβλου στην περιοχή της Ημαθίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία.

Τα κορίτσια ηλικίας 15 και 14 ετών, σε κατάσταση σοκ από την σεξουαλική επίθεση στην Ημαθία, ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Το ανατριχιαστικό συμβάν με θύματα τα δύο παιδιά, σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (23.04.24) στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το σήμα της ΕΛΑΣ, ο 59χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του Διευθυντή του Γυμνασίου, καθώς «ο ανωτέρω τόπο και χρόνο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης (25.04.24) εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από γονείς των ανήλικων, ενώ προανάκριση για το συμβάν διεενεργεί το Τ.Α. Νάουσας».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τα Τέμπη: «Λέτε να σκοτώθηκαν άνθρωποι;» - Δραματικές συνομιλίες της σταθμάρχη Ν. Πόρων με τον προϊστάμενο κυκλοφορίας ΟΣΕ
«Κύριε Δημήτρη, θα χάσω τη δουλειά μου;» ακούγεται να λέει η σταθμάρχης, με τον πρ. κυκλοφορίας να της απαντάει ότι «αυτό είναι το λιγότερο»
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
«Δεν ξέρουμε από τι πέθανε το παιδί μας», λέει η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού 2 χρόνια μετά τον θάνατό της
Τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της είχε αναλάβει η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που τέθηκε σε αναστολή μετά την εκδίκαση της υπόθεσης Πισπιρίγκου
Η άτυχη 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού