Site icon NewsIT

Ιωνάς Καρούσης: «Αντίο ξανθέ μου άγγελε, γέμισα με αναπάντητα γιατί» συγκλονίζει η νονά του

03.10.2024 | 11:59
Ιωνάς Καρούσης: «Αντίο ξανθέ μου άγγελε, γέμισα με αναπάντητα γιατί» συγκλονίζει η νονά του

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και φίλοι του 26χρονου Ιωνά Καρούση, ο οποίος έπεσε νεκρός στην τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης (01.10.24).

Ο ένας μετά τον άλλο αποχαιρετούν τον 26χρονο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δέχτηκε πρώτος τα πυρά των δύο μελών της Χαμάς στην τρομοκρατική επίθεση έξω από σταθμό του τραμ, στο Τελ Αβίβ, όπως είχε πει στο newsit.gr η σύντροφός του, Μαργαρίτα Χανοπούλου.

«Αντίο γλυκέ βαφτισιμιέ μου» έγραψε με τη σειρά της στο Facebook, η Τίνα Συμεωνίδου, νονά τουΙωνά Καρούση, Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 26χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά των τρομοκρατών. «Μούδιασε η ψυχή μου, 

«Αντίο Ιωνά μου, αντίο γλυκέ βαφτισιμιέ μου, αντίο ξανθέ μου άγγελε, αντίο πιστό μου πλάσμα. Μούδιασε η ύπαρξή μου, άδειασε το μυαλό μου. Ποιος θα δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς σου να συνεχίσουν; Ποιος θα τους εξηγήσει γιατί; Γιατί να φύγεις τόσο νωρίς; Γιατί να φύγεις τόσο άδικα; Γιατί να συμβεί αυτό σε σένα; Γιατί, γιατί τόσα αναπάντητα γιατί. Δεν είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που γέμισε η ψυχή μου με αναπάντητα γιατί. Και φοβάμαι πως δεν θα είναι και η τελευταία» σημείωσε συγκεκριμένα.

Ο 26χρονος Ιωνάς, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στο Τελ Αβίβ, έπεσε νεκρός από τα πυρά τρομοκρατών την ώρα που ψώνιζε. Ήταν το μοναχοπαίδι του νευρολόγου Δημήτρη Καρούση και της παιδιάτρου, Ράνιας Καρούση. Η οικογένεια ζούσε στο Ισραήλ από το 1988.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version