Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ιωνάς Καρούσης: «Λατρεμένε μου δεν θα πάψω ποτέ να σε σκέφτομαι» – Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της συντρόφου του

Ιωνάς Καρούσης: «Λατρεμένε μου δεν θα πάψω ποτέ να σε σκέφτομαι» – Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της συντρόφου του

Συγκινεί η σύντροφος του Ιωνά Καρούση που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γιάφα του Τελ Αβίβ την Τρίτη (01.10.2024). 

Η όμορφη κοπέλα που διατηρούσε τον τελευταίο ένα χρόνο σχέση με τον 26χρονο Ιωνά Καρούση, τον Έλληνα θύμα τυφλής της τρομοκρατικής επίθεσης της 1ης Οκτωβρίου στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το άσχημο παιχνίδι που τη επιφύλαξε η μοίρα.

Μέχρι και χθες ζούσε τον έρωτά της στο πρόσωπο του Ιωνά και έκανε μαζί του σχέδια για το μέλλον.

Ο νεαρός άνδρας, όμως, στάθηκε άτυχος μαζί με ακόμη έξι ανθρώπους, καθώς βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Όλοι τους βρίσκονταν κοντά στη στάση του Τραμ, όταν οι δύο τρομοκράτες βγήκαν με τα αυτόματα και γάζωσαν όποιον βρήκαν μπροστά τους.

«Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα έκανα μια τέτοια ανάρτηση… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες μέσα σε αυτό τον 1 χρόνο. Είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, γεμάτος χαμόγελο, καλοσύνη, αγάπη προς τον πλησίον σου. Πάντα να βοηθάς τους άλλους, πάντα γλυκομίλητος και γεμάτος αγάπη για ζωή…», αναφέρει σε νέα της ανάρτηση στο Facebook η Μαργαρίτα Χανοπούλου, που πριν από τρία χρόνια έχασε και τον ιερέα πατέρα της και συμπλήρωσε:

«Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου την φώτισες, μου έφερες την ηλιαχτίδα σου, ονειρεμένε μου, λατρεμένε μου . Δεν θα πάψω πότε να σε σκέφτομαι και να σε αγαπάω. Με πολύ πολύ αγάπη η Μαργαριτούλα σου».

 

Η Μαργαρίτα πριν από τρεις μήνες πήρε το πτυχίο της από το τμήμα της Κλινικής Ψυχικής Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα πριν λίγο καιρό ήταν μαζί με τον αγαπημένο της στη Θεσσαλονίκη, ενώ ούτε για μια στιγμή δεν θα μπορούσε να κάνει κάποια αρνητική σκέψη για το μέλλον τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις