Ελλάδα

Ηράκλειο: Ένας 47χρονος απείλησε με κουζινομάχαιρο ιερέα και πιστούς έξω από εκκλησία

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 47χρονου που έσπειρε τον τρόμο στους πιστούς

Τεράστια αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής (10.02.2025) έξω από εκκλησία του Ηρακλείου, όταν ένας 47χρονος άνδρας, έβρισε και απείλησε με κουζινομάχαιρο τον ιερέα και τους πιστούς.

Όλα έγιναν στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου σε περιοχή του Ηρακλείου, όταν ο 47χρονος, μετά την Θεία Λειτουργία, εμφανίστηκε στο προαύλιο της εκκλησίας και ξεκίνησε να βρίζει τον 63χρονο ιερέα χωρίς λόγο.

Από την «κρίση» του δεν θα μπορούσαν να μην συμπεριληφθούν και οι πιστοί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο κοιτάζοντας έκπληκτοι τον 47χρονο.

Ευτυχώς ο άνδρας έφυγε από την εκκλησία χωρίς να δημιουργήσει άλλα προβλήματα και ο ιερέας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του μυστηριώδη άνδρα με το κουζινομάχαιρο, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, αναφέρει το cretapost.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα 5,3 Ρίχτερ είναι ο μεγαλύτερος σεισμός έως τώρα στη Σαντορίνη - «Παραμένουμε στις ίδιες συστάσεις» λέει ο Ευθύμης Λέκκας
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Αττική και Κρήτη – Συνεχίζονται οι δονήσεις στην περιοχή ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό - Δεν υπάρχουν ζημιές ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης
Σεισμοί στη Σαντορίνη: «Τα 5,3 Ρίχτερ είναι η μεγαλύτερη δόνηση μέχρι τώρα, παραμένουμε στις ίδιες συστάσεις» λέει ο Ευθύμης Λέκκας
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Κυκλάδες, έγινε αισθητός στην Αθήνα – «Έκλεισε η μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας»
«Άλλος ένας δυνατός σεισμός στη Σαντορίνη 5,3 από το Γεωδυναμικό ή 5,2 από το Ευρώ Μεσογειακό Κέντρο. Έκλεισε τη μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας», λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Κυκλάδες, έγινε αισθητός στην Αθήνα – «Έκλεισε η μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας»