Ελλάδα

Ηράκλειο: Μαθήτρια αποκάλυψε στην ψυχολόγο της ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά – Συνελήφθη ο πατέρας της

Η ανήλικη αποκάλυψε στην ψυχολόγο του σχολείου της τα όσα βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα

Αποτροπιασμό προκαλεί μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθήτριας γυμνασίου από τον ίδιο της τον πατέρα, σε περιοχή του νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι η ανήλικη μαθήτρια από το Ηράκλειο φέρεται να άνοιξε την καρδιά της στην ψυχολόγο του σχολείου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη με αποτέλεσμα η λειτουργός να απευθυνθεί στις αρχές.

Ο 40χρονος πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη την Παρασκευή (14.02.2025) στο πλαίσιο του αυτοφώρου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ωστόσο το υπόβαθρο της υπό διερεύνησης υπόθεσης είναι πολύ πιο σοβαρό, σοκαριστικό και «σκοτεινό».

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι σε βάρος του πατέρα έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 84χρονος σκότωσε τη γυναίκα του στο Μενίδι και ενημέρωσε τον γιο του - Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
«Εγώ ήξερα τον δράστη. Τον έβλεπα στην γειτονιά. Πήγαινε τις βόλτες του, στο σούπερ μάρκετ. 1,50 άνθρωπος, 50 κιλά. Μια χαρά άνθρωπος φαινόταν, δεν ήταν αγροίκος» λέει κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr
Η πολυκατοικία που έγινε η γυναικοκτονία στο Μενίδι 4
Επίθεση σε διανομέα στη Θεσσαλονίκη με γκασμά, σφυρί, κατσαβίδι και πέτρες - «Θα μπορούσα να είχα πεθάνει» λέει στο newsit.gr
«Ανέβηκε κρατώντας σφυριά πάνω σε τρία αυτοκίνητα, πηδούσε από οροφή σε οροφή των οχημάτων και πετούσε πέτρες παντού. Μετά άρχισε να κυνηγάει μία κοπέλα»
Μία σακούλα με εργαλεία και ένα χέρι 1