Site icon NewsIT
09:44 | 03.02.25

Ηράκλειο: Σε καθεστώς ιδιότυπης απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού η 26χρονη και ο 44χρονος που κακοποιούσαν τον 3χρονο Άγγελο

Ηράκλειο: Σε καθεστώς ιδιότυπης απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού η 26χρονη και ο 44χρονος που κακοποιούσαν τον 3χρονο Άγγελο
Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Σε κελί δίπλα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου η 26χρονη. Σε κελί με υπόδικο για σεξουαλικής φύσης αδικήματα ο 44χρονος

Σε καθεστώς ιδιότυπης απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού, βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου το ζευγάρι που βασάνιζε το 3χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο 44χρονος από το Ηράκλειο και η 26χρονη σύντροφός του και μητέρα του 3χρονου, μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια σε διαφορετικές πτέρυγες.

Η νεαρή μητέρα τοποθετήθηκε σε κελί δίπλα ακριβώς από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και βρίσκεται υπό διακριτική παρακολούθηση καθαρά για λόγους ασφαλείας.

Προαυλίζεται από το μεσημέρι του Σαββάτου μόνη της και δεν έρχεται σε επαφή με καμία συγκρατούμενή της.

Από την άλλη, ο 44χρονος μεταφέρθηκε στην 5η πτέρυγα και σε ένα κελί με ακόμη ένα άτομο. Πρόκειται για υπόδικο για σεξουαλικής φύσης αδικήματα που μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό από τη φυλακή των Γρεβενών καθώς ξεκινάει το δικαστήριο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 44χρονος προαυλίζεται μόνος του σε διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους κρατούμενους δεν θα έχει τη δυνατότητα -για λόγους ασφαλείας- να κάνει μεροκάματο και ακόμα και αν κατάθεση αίτηση θα απορριφθεί, ενώ στα επισκέπτρια είναι και πάλι μόνος του.  

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ζητήσει τίποτα, δεν έχει πάει κανείς να τους επισκεφθεί κανείς και δείχνουν να είναι χαμένοι στον κόσμο τους και να μην έχουν καταλάβει το έγκλημα που έχουν διαπράξει.

Ουσιαστικά το ζευγάρι βρίσκεται στον Κορυδαλλό σε καθεστώς ιδιότυπης απομόνωσης καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να δεχθούν επιθέσεις από συγκρατουμενους τους.

Είναι δεδομένο ότι στο μικρόκοσμο της φυλακής κάποια αδικήματα δεν γίνονται αποδεκτά ούτε από τους κρατούμενους και οι κατηγορουμενοι για τέτοιας φύσης πράξης αποτελούν «κόκκινο πανί».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version