Site icon NewsIT

“Ηρέμησε” η πλ. Βικτωρίας – Άνδρας βρέθηκε με… σπαθί! (ΒΙΝΤΕΟ)

06.11.2015 | 19:55
Φωτό - newsIT

Φωτό - newsIT

Ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα οι δύο συγκεντρώσεις στην πλατεία Βικτωρίας. Λίγο μετά τις 7 διαδηλωτές αντιφασιστικών οργανώσεων πέταξαν αυγά στην ομάδα των κατοίκων που διαμαρτύρονταν για την παρουσία των προσφύγων και εκείνοι αποχώρησαν δηλώνοντας ότι θα καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου.

Πριν από λίγο αποχώρησαν και οι τελευταίοι διαδηλωτές της αντιφασιστικής συγκέντρωσης. Κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων σημειώθηκαν μικροεντάσεις, ωστόσο η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Νωρίτερα, “καζάνι που βράζει” θύμιζε η πλατεία Βικτωρίας. Σε εξέλιξη βρισκόταν η συγκέντρωση αντιρατσιστικών οργανώσεων και ομάδων αντιεξουσιαστών που εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες, ωστόσο, λίγο αργότερα ξεκίνησε και η συγκέντρωση κατοίκων που διαμαρτύρονται για την παρουσία των προσφύγων στην περιοχή!

Διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει την πλατεία, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Παρόλα αυτά, αίσθηση προκάλεσε η προσαγωγή ενός άνδρα, ο οποίος βρέθηκε κρατώντας ένα είδος… σπαθιού, το οποίο φυσικά κατασχέθηκε.

Στο μεταξύ και δεύτερο λεωφορείο του ΟΑΣΑ παρέλαβε περίπου 150 πρόσφυγες με προορισμό αυτή τη φορά το προσωρινό κέντρο φιλοξενίας στο Γαλάτσι.

Τα δρομολόγια θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ καθώς αναμένονται και νέες αφίξεις προσφύγων από τα νησιά στον Πειραιά.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version