Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Και πειθαρχικές ευθύνες για την Αθηναία δικηγόρο που προφυλακίστηκε για την κοκαΐνη

Και πειθαρχικές ευθύνες για την Αθηναία δικηγόρο που προφυλακίστηκε για την κοκαΐνη

Αντιμέτωπη και με πειθαρχικές ευθύνες αναμένεται να βρεθεί η 29χρονη δικηγόρος η προφυλακίστηκε σήμερα (16/8/24) μετά τη σύλληψη της στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς πιάστηκε με 40 συσκευασίες κοκαΐνης στο αυτοκίνητο. 

Με εντολή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, εστάλη έγγραφο στις δικαστικές αρχές προκειμένου να ζητηθούν τα στοιχεία του φακέλου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 29χρονης δικηγόρου για την κοκαΐνη, για να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της.

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη δικηγόρος προφυλακίστηκε παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε με απολογητικό υπόμνημα τις κατηγορίες για την κοκαΐνη. Όπως φαίνεται, οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Η γνωστή Αθηναία δικηγόρος συνελήφθη, πριν από δύο ημέρες, στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου. Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες, αφού βρήκαν 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 33,8 γραμμαρίων…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις