Site icon NewsIT

Καιρός 04/04: Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

03.04.2017 | 22:57
Καιρός 04/04: Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Ο καιρός για την Τρίτη [04/04] σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη χώρα. Με άγριες διαθέσεις φαίνεται πως μπήκε ο Απρίλιος, μιας και ο καιρός χαλάει, λίγο πριν από το Πάσχα.

Ο καιρός για την Τρίτη 04/04/2017 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για αυρίο, Τρίτη 04.04.2017, προβλέπονται τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Ειδικότερα, η πρόγνωση του καιρού για αύριο (03.04.2017) είναι η εξής.

Καιρός Αθήνα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα. ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ το απόγευμα νοτιοανατολικοί. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. ΑΝΕΜΟΙ: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανό πρόσκαιρα σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά τοπ απόγευμα. ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σε ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και κυρίως τις μεσημβρινές και κυρίως τις απογευματινές ώρες στη δυτική Στερεά και την Ήπειρο, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Νότια. ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ στα Νότια έως 5 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Στην Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί το βράδυ στα Νότια έως 5 Μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ στις Κυκλάδες. ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ πρόσκαιρα το πρωί Νότιοι. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σε ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες στα βόρεια. ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιονατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version