Ελλάδα

Καιρός – Meteo: O Διομήδης υποχωρεί με θυελλώδεις βοριάδες – Που χιονίζει

Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία «Διομήδης» σήμερα, Τετάρτη (12.1.2022), ωστόσο από το πρωί σημειώνονται θυελλώδεις άνεμοι που φτάνουν τα 9 μποφόρ. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr η υποχώρηση της κακοκαιρίας που επηρεάζει εδώ και τρεις μέρες την χώρα θα υποχωρήσει σταδιακά, ωστόσο σήμερα θα χιονίσει σε αρκετές περιοχές.

Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται κατά τόπους και οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται ακόμα και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου μέχρι το τέλος της ημέρας θα περιοριστούν στα νοτιότερα τμήματα της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του meteo.

Οι περιοχές που θα δεχτούν τα σημαντικότερα φαινόμενα είναι οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η Εύβοια.

meteo

Παράλληλα, θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις βοριάδες, εντάσεων 9 μποφόρ, πνέουν στο Αιγαίο και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ πνέουν στα δυτικά και το Ιόνιο.

meteo

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Μηχανή της αστυνομίας
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα