Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Υπό το μηδέν οι θερμοκρασίες στα ορεινά της χώρας, στο Καρπενήσι το περισσότερο κρύο

Μέχρι και τους -3 βαθμούς Κελσίου έφτασε το θερμόμετρο σήμερα Τρίτη (21.11.2023) το πρωί, κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα όπου σημειώθηκε τοπικά παγετός, σύμφωνα με τo meteo, το οποίο καταγράφει καθημερινά τις θερμοκρασίες και τα μέρη που είναι «τσουχτερά» κρύος ο καιρός.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, η χαμηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε στο μετεωρολογικό σταθμό του Καρπενησίου στην περιοχή Ποταμιάς Βουτύρου και ήταν ίση με -2.9 βαθμούς Κελσίου. Αρκετά κρύος ήταν ο καιρός στα Γιάννενα, στο Νευροκόπι και στη Φωκίδα μεταξύ άλλων περιοχών.

Το κρύο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια να αναφέρει σήμερα ότι η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει 10 – 12 βαθμούς μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο ενώ ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε λόγο για μια «ψυχρή εισβολή» που θα έρθει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως οι θερμοκρασίες ήταν ακόμα χαμηλότερες την περασμένη Κυριακή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους -5,4 βαθμούς Κελσίου στο Σέλι Ημαθίας, στο Κάτω Βέρμιο.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 μετεωρολογικοί σταθμοί (εκτός χιονοδρομικών κέντρων) του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες σήμερα το πρωί:

meteo thermokrasies

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
DNA και αποτυπώματα ψάχνουν αστυνομικοί στο μυστηριώδες αυτοκίνητο για την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου - «Κόλλησε» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου κόλλησε καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει εγκληματική ενέργεια
Φωτογραφία Facebook / Ο Βασίλης Καλογήρου
Οι περίεργες αναζητήσεις, η αλλαγή συμπεριφοράς και τα ανατριχιαστικά σκίτσα των θυμάτων πριν την τραγωδία στα Τέμπη: «Μαμά, ο χρόνος ζωής μου θα είναι μικρός»
Γονείς των θυμάτων μιλούν για το προαίσθημα που είχαν τα παιδιά τους λίγες ημέρες πριν το σιδηροδρομικό δυστύχημα που τους στοίχισε τη ζωή
Η Αναστασία Παπαγγελή και ο Άγγελος Τηλκερίδης