Κυριακή, 6 Οκτ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Άλλη μια απλά δροσερή ημέρα

Καιρός: Άλλη μια απλά δροσερή ημέρα

Καλός και είναι και σήμερα ο καιρός και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα έχει λίγη συννεφιά και μπορεί να πέσουν λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Λίγη συννεφιά που θα είναι αυξημένη με πιθανότητα βροχών στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Ανατολικοί οι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Στα Νότια θα είναι τοπικά αυξημένες με πιθανότητα βροχών και την ορατότητα τοπικά περιορισμένη κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι ασθενείς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμους χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Συννεφιασμένος ο καιρός με ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι βορειάδες 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγη συννεφιά μόνο το πρωί. Οι άνεμοι βορειάδες 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγη συννεφιά που αυξηθεί κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρχικά θα είναι καλός ο καιρός και βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.

Για αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι λίγο πιο βροχερός στα ανατολικά ηπειρωτικά, στο νότιο ιόνιο, στα δωδεκάνησα και την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε