Ελλάδα

Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στα πελάγη μετά την επιδείνωση του καιρού έφεραν και απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια, το οποίο είναι σε ισχύ από τα ξημερώματα. Εξαιτίας των ανέμων που σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 7 με 9 μποφόρ, δεν φεύγουν τα πλοία από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα.

Στις 7:30 το πρωί τα δρομολόγια από τον Πειραιά των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «Blue Star Delos» και «Blue Star Paros» δεν εκτελέστηκαν. Επίσης για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των δελφινιών.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνου, Αλεξανδρούπολη- Σαμαθροκάκη και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελική ευθεία για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων – Οι ημερομηνίες ορόσημα της σχολικής χρονιάς
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα «χτυπήσει» στις 16 Μαΐου στα λύκεια και στις 28 Μαΐου στα γυμνάσια - Το διδακτικό έτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιθες εξετάσεις