Site icon NewsIT

Καιρός: Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι τη Δευτέρα (22/06)

16.06.2015 | 15:52
Καιρός: Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι τη Δευτέρα (22/06)

Ο καιρός... τρελάθηκε, καθώς δε λέει ακόμη να έρθει. Καύσωνας και... καταιγίδες προβλέπονται για ολόκληρη την εβδομάδα. Δείτε την πρόγνωση καιρού και τι καιρό θα κάνει σε όλη την Ελλάδα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (22/06).

Πέμπτη 18-06-2015
καιρός: βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν κατά περιόδους στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά γενικά αίθριος και αργά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.
άνεμοι: στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε σταδιακή πτώση σε όλη τη χώρα από βορρά προς νότο.
 
Παρασκευή 19-06-2015
καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.
άνεμοι: στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 που σταδιακά θα στραφούν σε βορείους με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.
 
Σάββατο 20-06-2015
καιρός: λίγες νεφώσεις οι όποιες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
 
Κυριακή 21-06-2015
καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα ορεινά της Πελοποννήσου.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.
 
Δευτέρα 22-06-2015
καιρός: στην κεντρική και βόρεια χώρα νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version