Τετάρτη, 18 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Καιρός: Δυνατή νεροποντή στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Δυνατή νεροποντή στο κέντρο της Αθήνας
ΦΩΤΟ Orange Press Agency

Βροχερός ο καιρός και στην Αττική. Μάλιστα, στο κέντρο της Αθήνας ξέσπασε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Τετάρτης (18.09.2024) μία ξαφνική νεροποντή.

Ο καιρός είναι άστατος την Τετάρτη, καθώς τα σύννεφα πύκνωσαν απότομα και στο κέντρο της Αθήνας άνοιξαν οι ουρανοί.

Η νεροποντή που έπεσε αιφνιδίασε πεζούς και οδηγούς, καθώς η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω της έντασης του φαινομένου.

H EMY είχε επισημάνει ότι την Τετάρτη, αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αναφέροντας ότι και στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές βροχές και, στα βόρεια, καταιγίδες.

Τα φαινόμενα εντοπίζονται κυρίως στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια χώρα, με πιο μεγάλες εντάσεις στα δυτικά – νοτιοδυτικά.

 

Αλλά και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι στο Ιόνιο, βόρειοι στο Αιγαίο έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται λίγη συννεφιά, μικρή η πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανές κάποιες μπόρες μες την ημέρα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου οι βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα συνεχιστούν. Οι βοριάδες έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις