Ελλάδα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το διήμερο την Παρασκευής και το Σάββατο με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε, ο καιρός θα έχει ακραία καιρικά φαινόμενα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Που θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

α. Από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής έως και το μεσημέρι του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

β. Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής έως τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία.

γ. Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής έως και τη νύχτα του Σαββάτου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

δ. Από τη νύχτα της Παρασκευής έως τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Ισχυροί άνεμοι

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ στα πελάγη θα πνέουν την Παρασκευή, που βαθμιαία το Σάββατο θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η Δροσάκη δικαιώθηκε στη δουλειά της, όταν η Δανδουλάκη έδιωξε από την παράσταση τον Φιλιππίδη»
Δεν μίλησαν πολλοί άνθρωποι για την υπόθεση και δεν θα μιλήσουν και εύκολα» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την δικαστική διαμάχη των 2 ηθοποιών
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Λένα Δροσάκη