Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Καιρός: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Καιρός: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
(ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)

Αλλάζει ο καιρός και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτηση του στο facebook κάνει λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και υποστήριξε πως ο καιρός θα έχει έντονες βροχές και καταιγίδες, συνοδεία κεραυνών και χαλαζιού αναμένεται να εκδηλωθούν την Τρίτη (17/09/2024), σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, το βορειοδυτικό Αιγαίο αλλά και προς το κεντρικό και βόρειο Ιόνιο και στη συνέχεια θα επεκταθούν προς τη Θεσσαλία.

H ανάρτηση για τον καιρό από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας και με έμφαση τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα που σημαίνει ότι κατά περιόδους και κατά τόπους θα εκδηλώνονται έντονες βροχές, καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από έντονους κεραυνούς, χαλάζι ή και απότομες ενισχύσεις των ανέμων.

Συγκεκριμένα για αύριο Τρίτη τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από την κεντρική Μακεδονία, το βορειοδυτικό Αιγαίο αλλά και προς το κεντρικό και βόρειο Ιόνιο για να επεκταθούν προς το βράδυ και προς τη Θεσσαλία.

Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν στο σύνολο της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας. Η έντονη αυτή αστάθεια θα επιμείνει τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή όπου περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούμε να δώσουμε με τα νεότερα στοιχεία.

Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή! Ακολουθούν χάρτες για τον όγκο βροχής από τα προγνωστικά μας συστήματα. Όμορφο βράδυ σε όλες και όλους!».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις