Τρίτη, 8 Οκτ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο – Πού θα βρέξει

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές περιμένουμε το Σάββατο, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ και από τα νότια. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινόμενων πρώτα στο Ιόνιο και σταδιακά στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
άνεμοι: κυκλωνικοί 5 με 7 και πιθανόν στο Ιόνιο πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Από τα απόγευμα και από τα βόρεια θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα ασθενήσουν.
θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ και από τα νότια.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στις δυτικότερες περιοχές. Εξασθένηση των φαινόμενων το βράδυ.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στο ανατολικό και κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
άνεμοι: στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. θερμοκρασία: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Αττική
καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων από αργά το απόγευμα.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 19 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και κατά περιόδους ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 19 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Κυριακή 27-09-2015
καιρός: στη Μακεδονία και πιθανώς νωρίς το πρωί στη Θεσσαλία και τις Σποράδες νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.
άνεμοι: στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 28-09-2015
καιρός: στη δυτική Ελλάδα λίγες νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοανατολικά.
άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: μικρή πτώση στα ανατολικά.

Τρίτη 29-09-2015
καιρός: στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στα δυτικά το βράδυ σταδιακά τα φαινόμενα θα ασθενήσουν.
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 μποφόρ. θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Τετάρτη 30-09-2015
καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη.
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Πέμπτη 01-10-2015
καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά. Τη νύχτα πιθανόν να βρέξει και στα βορειοδυτικά.
άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ WEATHER CENTER ΤΟΥ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε