Τετάρτη, 9 Οκτ.
26oC Αθήνα

Καιρός: Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα

Καιρός: Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα

Καιρός – Αίθριο και ζεστό καιρό, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι αναμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το Σάββατο 4 Ιουλίου. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τις απογευματινές ώρες.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός, οι άνεμοι πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων μέχρι τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, λίγες τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιροι όμβροι κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Για αύριο Κυριακή ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε