Συνεχίζει να σφυροκοπά η κακοκαιρία Coral ολόκληρη την Ελλάδα. Οι κάτοικοι της Φλώρινας, που είναι συνηθισμένοι στις ακραία χαμηλές θερμοκρασίες ήρθαν αντιμέτωποι την Πέμπτη (20.02.2025) με ένα απόλυτα εντυπωσιακό θέαμα.
Ολόκληρη η Φλώρινα, μπήκε κυριολεκτικά στον «πάγο» λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Coral καθώς το θερμόμετρο έδειξε έως -12 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της νύχτας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λόγω αυτού, οι κάτοικοι του Πολυπόταμου είδαν τον καταρράκτη που κοσμεί την περιοχή, τελείως παγωμένο.
Όπως λένε οι ίδιοι, ο παγωμένος καταρράκτης, προσδίδει μια ιδιαίτερη νότα στο τοπίο της περιοχής προσελκύοντας αρκετούς να την επισκεφτούν για να απολαύσουν αυτό το μοναδικό τοπίο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στον χάρτη του Meteo, καταγράφηκαν οι περιοχές της Ελλάδας που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες, την Πέμπτη.
Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Νέος Καύκασος Φλώρινας, όπου το θερμόμετρο έδειξε -11,6 βαθμούς, στη δεύτερη το Σέλι Ημαθίας με -11,3 βαθμούς και στην τρίτη το Οχυρό Νευροκοπίου με -10,7 βαθμούς Κελσίου.
Στους -10 βρέθηκε και η Βεύη Φλώρινας, το Νευροκόπη και η Βυρσίνη Ροδόπης. Λίγο πιο κάτω από τους -10 βαθμούς, και συγκεκριμένα 9,6 και 9,2 βρέθηκα αντίστοιχα η Βλαστή Κοζάνης και ο Βώλακας Νευροκοπίου.