Τετάρτη, 9 Οκτ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Καύσωνας με… βροχές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο καιρός δεν λέει να πάρει μια απόφαση… Απ’ τη μια το θερμόμετρο θα δείχνει ως και 36 ή και παραπάνω σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας και απ’ την άλλη θα έχουμε βροχές!

Στα ανατολικά τα μποφόρ θα φτάσουν ως και τα 7, όμως στα βορειοδυτικά έρχονται βροχές και το σκηνικό θα είναι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες με την άπνοια και τα 40αρια…

Στη Μακεδονία και τη Θράκη το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 36 βαθμούς όμως δεν αποκλείεται σε κάποιες περιοχές να βρέξει το μεσημέρι ή το απόγευμα.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τα δυτικά της Πελοποννήσου και της Στερεάς η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 36 όμως στην Ήπειρο και την Κέρκυρα θα υπάρχουν σύντομες μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα.
Στη Θεσσαλία την Εύβοια και τα ανατολικά Στερεάς και Πελοποννήσου αναμένονται λιακάδες με το θερμόμετρο από τους 20 ως τους 35 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη οι βοριάδες θα κρατήσουν το θερμόμετρο ως τους 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θ8α φτάσει ως και τους 34.
Στην Αττική οι βοριάδες πέφτουν κάπως μετά το μεσημέρι πέφτει όμως κάπως και η θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 23 ως και 35.
Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 ως 36.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε