Ελλάδα

Καιρός-Καύσωνας: Οι κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Πειραιά

Κλιματιζόμενες αίθουσες για το κοινό, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν σήμερα έως και την Παρασκευή 11 Αυγούστου, διαθέτει ο δήμος Πειραιά.

Συγκεκριμένα:
– Το Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης (Βασ. Γεωργίου Β’ 10 & Βούλγαρη 155) θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
– Η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» (1ος όροφος Πύργου Πειραιά, Ακτή Ποσειδώνος 2-4) θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Επιπλέον, ειδικό κλιμάκιο του δήμου πραγματοποιεί από σήμερα δράσεις ενημέρωσης στους άστεγους για την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Πειραιά.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελική ευθεία για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων – Οι ημερομηνίες ορόσημα της σχολικής χρονιάς
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα «χτυπήσει» στις 16 Μαΐου στα λύκεια και στις 28 Μαΐου στα γυμνάσια - Το διδακτικό έτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιθες εξετάσεις
Καιρός σήμερα: Μέχρι τους 26 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο – Βροχές στα ηπειρωτικά, καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ
Άνθρωποι περπατούν με ομπρέλες στη βροχή