Συμβαίνει τώρα:
Κλειστή η Παπανικολή στο Χαλάνδρι και στα δυο ρεύματα
Ελλάδα

Καιρός: Καυτό και το δεύτερο 10ήμερο του Ιουλίου – Από Παρασκευή σταματούν τα μελτέμια και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Παρατεταμένη ζέστη αναμένεται όλο το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, αφού σταδιακά όλες οι προγνώσεις για τον καιρό συγκλίνουν πως έρχεται ένα νέο κύμα παρατεταμένης ζέστης.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους το νέο κύμα ζέστης θα έχει χαρακτηριστικά καύσωνα, ενώ προς το τέλος αυτής της εβδομάδας ο καιρός θα είναι ακόμα πιο ζεστός, καθώς υποχωρούν τα μελτέμια. 

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς έκανε μια ανάρτηση στην οποία κάνει λόγο για ζέστη και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

«Παρατεταμένη ζέστη στη χώρα μας το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Παρότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ακραίες τιμές, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή» αναφέρει.

Συνεχίζει λέγοντας πως: «Ανάσα δροσιάς θα έχουν μόνο οι ανατολικές περιοχές που επηρεάζονται από το μελτέμι, κυρίως οι Κυκλάδες και η Βόρεια Κρήτη».

«Από την Παρασκευή η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή καθώς εξασθενεί το μελτέμι σε πολλές ανατολικές περιοχές και περιορίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο, τις Ανατολικές Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα» καταλήγει. 

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

Παρατεταμένη ζέστη στη χώρα μας το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Παρότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ακραίες τιμές, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Ανάσα δροσιάς θα έχουν μόνο οι ανατολικές περιοχές που επηρεάζονται από το μελτέμι, κυρίως οι Κυκλάδες και η Βόρεια Κρήτη.

Από την Παρασκευή η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή καθώς εξασθενεί το μελτέμι σε πολλές ανατολικές περιοχές και περιορίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο, τις Ανατολικές Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γενοκτονία των Αρμενίων: Χωρίστηκε από την αγκαλιά της μάνας του στα 5 του χρόνια – Τον περίμενε κάθε μέρα στον σταθμό της Λάρισας
Κάποια στιγμή, μετά από επτά χρόνια, είδε τον Σαρκίς στον σταθμό και τον αναγνώρισε από ένα σημάδι που είχε στο δέρμα του από τσίμπημα σκορπιού
Ο γιος του Σαρκίς Κασπαριάν, Αγκόπ διηγείται την ιστορία του πατέρα του