Ελλάδα

Καιρός – meteo: Ισχυρός παγετός το πρωί στη βόρεια Ελλάδα – Στους -9°C το θερμόμετρο

«Βουτιά» έκανε σήμερα Παρασκευή το θερμόμετρο κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς το πρωί η θερμοκρασία έπεσε έως 11 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, οι χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν καθώς επικράτησε ξαστεριά κατά τη διάρκεια της νύχτας και ασθενείς άνεμοι που ευνόησαν τη θερμοκρασιακή αναστροφή κοντά στο έδαφος.

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr σε κατοικημένες περιοχές ήταν στη Δυτική Μακεδονία, στα ορεινά της Ηπείρου και της Κεντρικής Στερεάς.

Η χαμηλότερη ήταν στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-9,2) και ακολούθησαν Βωβούσα Ιωαννίνων (-7,5), Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-7,5), Βαρικό Φλώρινας (-7,1), Μεσόβουνο Κοζάνης (-7,0), Σέλι, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα (από -6,9).

thermokrasia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
Ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου χαρακτηρίζει επικίνδυνη συμπεριφορά του θαμώνα, ο οποίος θεώρησε σωστό να φέρει μαζί του κροτίδα σε κλειστό χώρο και να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό του πελάτη του
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος 3