Site icon NewsIT
10:31 | 25.02.22

Καιρός – meteo: Ισχυρός παγετός το πρωί στη βόρεια Ελλάδα – Στους -9°C το θερμόμετρο

Καιρός - Λαγουβάρδος στο newsit.gr: Ο «Διομήδης» εξασθενεί από αύριο Πέμπτη (13/1) - «Τσουχτερό» κρύο το επόμενο διήμερο
Newsit Newsroom

«Βουτιά» έκανε σήμερα Παρασκευή το θερμόμετρο κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς το πρωί η θερμοκρασία έπεσε έως 11 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, οι χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν καθώς επικράτησε ξαστεριά κατά τη διάρκεια της νύχτας και ασθενείς άνεμοι που ευνόησαν τη θερμοκρασιακή αναστροφή κοντά στο έδαφος.

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr σε κατοικημένες περιοχές ήταν στη Δυτική Μακεδονία, στα ορεινά της Ηπείρου και της Κεντρικής Στερεάς.

Η χαμηλότερη ήταν στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-9,2) και ακολούθησαν Βωβούσα Ιωαννίνων (-7,5), Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-7,5), Βαρικό Φλώρινας (-7,1), Μεσόβουνο Κοζάνης (-7,0), Σέλι, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα (από -6,9).

thermokrasia

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version