Ελλάδα

Καιρός – meteo: Κορυφώνεται το κύμα ζέστης το Σάββατο, πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες από την Κυριακή

Ιδιαίτερα ζεστές αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες όπως αναφέρει το meteo, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο (5.8.2023) η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo, σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στη χώρας μας έως το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται να κορυφωθεί αύριο και το Σάββατο, οπότε κατά τόπους η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 °C.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ατμοσφαιρική διαταραχή που μεταφέρει ψυχρότερες αέριες μάζες θα επηρεάσει τον καιρό των βορειοδυτικών και στη συνέχεια των βορείων ηπειρωτικών με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν σταδιακά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Κυριακή.

meteo

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού – Το σακίδιο με τη βόμβα
«Όλοι οι πεζοί πίσω, όχι πάνω στη Συγγρού» φώναζε η αστυνομικός στους πεζούς λίγο μετά την έκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train - «Περιορισμένες υλικές ζημιές» λέει η εταιρεία
Βόμβα στη Hellenic Train