Ελλάδα

Καιρός – meteo: Παγετός με θερμοκρασίες στους -7°C – Σε ποιες περιοχές «έκανε βουτιά» το θερμόμετρο

Ο – ιδιαίτερα αργοπορημένος – χειμώνας κάνει πλέον αισθητή την παρουσία του με τη θερμοκρασία να σημειώνει πλέον αισθητή πτώση, όπως αναφέρει το meteo.

Σύμφωνα με το meteo, παγετός σημειώθηκε σε αρκετές περιοχές με τη θερμοκρασία να πέφτει στους -7 βαθμούς Κελσίου. 

Συγκεκριμένα, παγετός σημειώθηκε τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά της χώρας τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, με τον υδράργυρο να πλησιάζει τους -7 βαθμούς Κελσίου.

Οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σημειώθηκαν σε Σέλι (-6,8), Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-5,4), Μέτσοβο (-5,2), Τέροβο Ιωαννίνων (-5,0) και Παναχαϊκό (-4,8 βαθμοί).

meteomesa

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα