Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Τετάρτη

Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξει όλη τη χώρα από το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Παρά το γεγονός ότι από σήμερα, Δευτέρα (4.10.2021) θα υπάρξει άνοδος στη θερμοκρασία με το θερμόμετρο σε κάποιες περιοχές να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει σημαντικά από την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook για τον καιρό των επόμενων ημερών, έρχονται βροχές και καταιγίδες «εν δυνάμει επικίνδυνες». Το φαινόμενο θα πλήξει μεγάλο μέρος της χώρα και κυρίως τα βορειοδυτικά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Τετάρτη το βράδυ δείχνουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πρώτα στα βορειοδυτικά (όπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη κιόλας εβδομάδα!).

H ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα πάντως είναι ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού!

Για αυτό και λεπτομέρειες θα υπάρχουν στα 12 λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 16:45 το απόγευμα αλλά και στις 22:45 το βράδυ!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας»

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ύποπτο αυτοκίνητο στο στόχαστρο των αρχών για την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου - Τα νέα αιτήματα της οικογένειάς του
Οι κινήσεις του Βασίλη Καλογήρου από την μέρα που εξαφανίστηκε - Που εντοπίστηκε το ύποπτο αυτοκίνητο και τι ζητάνε οι συγγενείς του 39χρονου
Φωτογραφία Facebook / Ο Βασίλης Καλογήρου