Site icon NewsIT

Καιρός: Σε Λάρισα, Πιερία, Χαλκιδική, Σποράδες και Βόρεια Εύβοια χτυπά η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

18.09.2024 | 12:48
Καιρός: Σε Λάρισα, Πιερία, Χαλκιδική, Σποράδες και Βόρεια Εύβοια χτυπά η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Την προσοχή των πολιτών για την επικείμενη κακοκαιρία που θα πλήξει τις επόμενες ώρες αρκετές περιοχές της χώρας με έντονες βροχοπτώσεις εφιστά ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Σε ανάρτησή του για την κακοκαιρία στα social media, ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για αρκετές βροχοπτώσεις σε σύντομο χρόνο, σε Λάρισα, Πιερία, Χαλκιδική (πρώτο πόδι), Σποράδες, Βόρεια Εύβοια. Όπως σημειώνει τα φαινόμενα θα διαρκέσουν έως τις 20:00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (18.09.24), η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα συνθέσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την Πιερία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους.

 

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια καταγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version