Site icon NewsIT

Καιρός: Βροχές και δυνατοί άνεμοι όλη την εβδομάδα – Ιδανική η θερμοκρασία για μπάνια στις θάλασσες

17.09.2024 | 12:33
Καιρός: Βροχές και δυνατοί άνεμοι όλη την εβδομάδα – Ιδανική η θερμοκρασία για μπάνια στις θάλασσες

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΕUROKINISSI)

Σε εξαιρετικά επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία στις θάλασσες για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους, καθώς, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, δεν θα πέσει κάτω από τους 26 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους.

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός όλης της εβδομάδας θα είναι βροχερός, σύμφωνα με την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά, «υψηλές διατηρούνται οι θερμοκρασίες της θάλασσας τις επόμενες ημέρες στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου και αυτό αποτελεί ένα καλό νέο για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους».

Σημειώνει πως «οι βροχές θα είναι πολλές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και μηδαμινές στo μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας (με εξαίρεση τις Σποράδες)».

«Το Σαββατοκύριακο ο βοριάς θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία του αέρα θα είναι σχεδόν ίδια με την θερμοκρασία της θάλασσας» καταλήγει.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά: 

«ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

✅Υψηλές διατηρούνται οι θερμοκρασίες της θάλασσας τις επόμενες ημέρες στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου και αυτό αποτελεί ένα καλό νέο για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους.

✅Oι βροχές θα είναι πολλές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και μηδαμινές στo μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής και νότιας νησιωτικής χώρας ( με εξαίρεση τις Σποράδες).

✅Το Σαββατοκύριακο ο βοριάς θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία του αέρα θα είναι σχεδόν ίδια με την θερμοκρασία της θάλασσας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version