Ελλάδα

Καιρός: Εικόνα από την Πεντέλη! Ποιοί δρόμοι είναι κλειστοί [pics, vid]

Με τσουχτερό κρύο ξύπνησε και σήμερα η Αττική. Όχι με χιόνια στα νότια προάστια και στα βορειοανατολικά αλλά με πάγο και με το θερμόμετρο να έχει κολλήσει στο μηδέν.

Αυτή την ώρα χιονίζει έντονα στην Πεντέλη και την Πάρνηθα, αλλά και στα Βριλήσια, στο Μαρούσι και στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στους πρόποδες της Πεντέλης, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα στενά κυρίως στα βόρεια προάστια αφού εκεί έχει πιάσει πάγο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΕΝΤΕΛΗ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Κλειστοί δρόμοι

Λόγω χιονόπτωσης διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα των λεωφόρων Πάρνηθας και Φυλής, καθώς και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, όπως ανακοίνωσε, πριν από λίγα λεπτά, η Τροχαία.

Συγκεκριμένα:

-Στη λεωφόρο Πάρνηθας διακόπηκε η κυκλοφορία από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.
-Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου.
-Στη λεωφόρο Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η κίνηση φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θήβας, από το ύψος των Βιλίων στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ η κίνηση των υπολοίπων οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Επίσης, μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες μπορούν να κινηθούν τα οχήματα στον Υμηττό, από τη θέση Καλοπούλα, καθώς και στην επαρχιακή οδό Αγίου Μερκουρίου -Βαρυμπόμπης, από το ύψος της ταβέρνας «Λεωνίδας».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης