Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Καιρός – Χριστίνα Ρήγου: Ανάσα δροσιάς το Σαββατοκύριακο, σε ποιες περιοχές θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου

Καιρός – Χριστίνα Ρήγου: Ανάσα δροσιάς το Σαββατοκύριακο, σε ποιες περιοχές θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου
EUROKINISSI

Μία ανάσα δροσιάς αναμένεται σήμερα Σάββατο (08.06.2024) με λίγες βροχές στην ηπειρωτική χώρα, μετά την έντονη ζέστη της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο καιρός θα είναι αίθριος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και ζέστης σε όλη τη χώρα, ενώ το μεσημέρι κάποιες αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν πάνω από την ηπειρωτική χώρα με περιορισμένη αστάθεια και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα σημειωθούν μερικές τοπικές βροχές, λέει η μετεωρολόγος Χριστίνα Ρήγου.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά, τους 29 με 32 στα νησιά του Αιγαίου και τους 34 στο Ιόνιο. Επίσης, στην Αθήνα θα φτάσει τους 34 βαθμούς και η Θεσσαλονίκη τους 32. Το μελτέμι αρκετά ενισχυμένο στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ.
Για αύριο Κυριακή θα έχουμε παρόμοιες συνθήκες με ηλιοφάνειες και κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και αυτό μόνο στα ορεινά της χώρας.

Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο φτάνοντας στην ηπειρωτική χώρα τους 34 με 36 βαθμούς και στο Αιγαίο 30 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι βόρειοι μέχρι 4 με 6 μποφόρ κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ από το απόγευμα σταδιακά θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις