Site icon NewsIT

Κακοκαιρία «Atena»: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ακραία φαινόμενα σε Θράκη, Μακεδονία και Αιτωλοακαρνανία – Άνεμοι έως και 9 μποφόρ

09.09.2024 | 14:27
Κακοκαιρία «Atena»: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ακραία φαινόμενα σε Θράκη, Μακεδονία και Αιτωλοακαρνανία – Άνεμοι έως και 9 μποφόρ

Έντονη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Τρίτη (10.09.2024) καθώς η κακοκαιρία «Atena» συνεχίζει το σαρωτικό της πέρασμα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για ενισχυμένους ανέμους έντασης έως και 9 μποφόρ.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του το μεσημέρι της Δευτέρας στα social media, παραθέτει ακόμη και χάρτες με τις περιοχές, που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία, με κύριο χαρακτηριστικό τους έντονους ανέμους.

Συγκεκριμένα, οι περιοχές με τις πιο έντονες αποχρώσεις είναι αυτές με τις περισσότερες πιθανότητες για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Θράκη και Μακεδονία θα βρεθούν στο επίκεντρο μαζί με ένα τμήμα της Θεσσαλίας αλλά και την Αιτωλοακαρνανία.

Παράλληλα, με μια νέα του ανάρτηση συνέστησε προσοχή το βράδυ της Δευτέρας και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα καθώς υπάρχουν ενδείξεις για ολιγόωρη αλλά σημαντική ενίσχυση των ανέμων με εντάσεις που ίσως ξεπεράσουν τα 8-9 μποφόρ.

Αναλυτικά οι ανάρτησεις του Σάκη Αρναούτογλου:

Περιοχές (αποχρώσεις) με τη μεγαλύτερη πιθανότητα για έντονα – δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (βροχές και καταιγίδες) κατά τη διάρκεια της Τρίτης 10/9.

Η δεύτερη ανάρτηση:

«Λίγο προσοχή απόψε το βράδυ και κύριως κατα τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα καθώς υπάρχουν 

ενδείξεις για ολιγόωρη αλλά σημαντική ενίσχυση των ανέμων με εντάσεις που ίσως ξεπεράσουν τα 8-9 μποφόρ!»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version