Ελλάδα

Κακοκαιρία Avgi: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Πάρνηθα – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάρνηθα και Φυλή, καθώς τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί εξαιτίας της κακοκαιρίας Avgi.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, στην Πάρνηθα είχαν εγκλωβιστεί περίπου δεκαπέντε αυτοκίνητα από τη χιονόπτωση που έφερε η κακοκαιρία Avgi. 

Ύστερα από επέμβαση της Πυροσβεστικής οι περισσότεροι έχουν απεγκλωβιστεί.

Ωστόσο, οι επιβάτες τουλάχιστον δύο αυτοκινήτων παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι.

Οι Αρχές έχουν κινητοποιηθεί, ενώ οι οδηγοί παραμένουν σε ένα σημείο μέσα στα αυτοκίνητά τους, καθώς ο δρόμος λόγω της κακοκαιρίας είχε κλείσει.

Άγνωστο παραμένει πάντως πώς κατάφεραν να φτάσουν εκεί, με δεδομένη τη διακοπή της κυκλοφορίας. Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό τους.

Το βράδυ της Τρίτης οι Αρχές απεγκλώβισαν αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί στη Φυλή κοντά στη Μονή Κλειστών. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με «χαρακτηριστικό τρόπο βαδίσματος» ο βασικός ύποπτος για τη βόμβα στη Hellenic Train – Για «τέλεια έκρηξη» μιλούν οι Αρχές
Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής προσπαθούν να εντοπίσουν και το ορμητήριο των βομβιστών καθώς δεν αποκλείουν να είχαν νοικιάσει κάποιο διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή
Βόμβα στη Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού