Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel – Σκιάθος: Δρόμοι θυμίζουν ποτάμια, ρέματα είναι έτοιμα να ξεχειλίσουν

Η Κακοκαιρία Daniel χτυπάει με σφοδρότητα και την Σκιάθο.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr ο Δήμος Σκιάθου έκανε αίτημα για να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της σφοδρότητας των φαινομένων της Κακοκαιρίας Daniel.

Η κακοκαιρία Daniel δείχνει τα δόντια της στη Σκιάθο από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (5.9.2023) με κεραυνούς και σφοδρή βροχόπτωση. Στις Βίγλες και στις Κουκουναριές όπου απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες και πραγματοποιήθηκε απάντληση υδάτων σε σπίτια.

Στην περιφερειακή οδό της Σκιάθου από το ύψος της Τζανεριάς προς Κουκουναριές συστήνεται η διακοπή των άσκοπων μετακινήσεων  καθώς έχουν εντοπιστεί μικρά κατολισθητικά και πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο δρόμος προς Πλατανιά είναι κλειστός καθώς έχει εγκλωβιστεί αυτοκίνητο στη μέση στο οποίο ευτυχώς δεν επέβαινε κανείς, αφού ήταν σταθμευμένο.

Κλειστός είναι ο δρόμος και από Κουκουναριές προς Αχλαδιά.

Οι εικόνες που έρχονται από το νησί δείχνουν δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και ρέματα να είναι έτοιμα να ξεχειλίσουν.

skiathos kakokairia

skiathos kakokairia

skiathos kakokairia

Πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Σκιάθου απεύθυνε επίσημο αίτημα ώστε να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τη σκαπούλαρα, έχω σπάσει το πόδι μου και υποβλήθηκα σε επέμβαση» λέει ο 36χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στην Θεσσαλονίκη
«Πήγα κι εγώ εκεί και παρακαλούσα τον αστυνομικό που ήρθε να κάνει στον οδηγό το τεστ για το αλκοόλ και δεν το έκανε» λέει ο πατέρας του 36χρονου θύματος
Η στιγμή της παράσυρσης πεζού στην Θεσσαλονίκη
Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει βιαστικό οδηγό να πέφτει πάνω στη κλειστή μπάρα διάβασης του Προαστιακού προκαλώντας βραχυκύκλωμα
Το βίντεο αφορά το τροχαίο ατύχημα που έγινε την 31η Μαρτίου και προκάλεσε την ακινητοποίηση των συρμών του Προαστιακού και τις τεράστιες καθυστερήσεις στα δρομολόγια
Το βανάκι που προκάλεσε το βραχυκύκλωμα σε όλο το δίκτυο του Προαστιακού