Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel – Θεσσαλία: Kυκλοφοριακες ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ

Νέα μέτρα, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν πολίτες στις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία Daniel, ανακοίνωσε σήμερα (6.9.2023) η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προκαλεί η κακοκαιρία Daniel, ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ: 

Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας

– ολική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο -2- ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα & προς Θεσσαλονίκη), από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τη χ.θ. 321+580 (όρια Π.Ε. Λάρισας με Π.Ε. Μαγνησίας)

– Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής Οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων και ακολούθως στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.

Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας 

– διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας) και μέχρι την χ/θ 274+620 (Κόμβος Σούρπης) &

– διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από χ/θ 261+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) και μέχρι την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας).

Εξαιρούνται:

(α) Τα οχήματα οδικής βοήθειας
(β) Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα