Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel – Θεσσαλία: Αναστολή πλειστηριασμών στην περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αναστολή όλων των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών, κατασχέσεων κλπ) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά άμεσα η Κυβέρνηση από την 7η Σεπτεμβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι χθες με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Γιώργου Φλωρίδη αναστέλλεται η λειτουργία των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών που έχουν την έδρα τους στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Σποράδων, Καρδίτσας και Τρικάλων, καθώς και του Ειρηνοδικείου Φαρσάλων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για το χρονικό διάστημα από 8 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2023, λόγω της εξελισσόμενης κακοκαιρίας με την ονομασία «Daniel».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν μπροστά το παιδί μου σε μια από τις πράξεις» λέει η πρώην σύζυγος του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του
Η 39χρονη μητέρα δηλώνει πως ακόμη και σήμερα που εκείνος βρίσκεται στη φυλακή, τρέμει για τη σωματική ακεραιότητα τη δική της και του παιδιού της.
Περιπολικό της αστυνομίας
Καιρός αύριο: Χιόνια στα ορεινά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια – Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, έως 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 με 8 μποφόρ
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη