Ελλάδα

Κακοκαιρία Μπιάνκα: Απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών στην Εγνατία Οδό

Η κακοκαιρία Μπιάνκα καταφτάνει απειλητική. Διακόπτεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Εγνατία Οδό από το βράδυ του Σαββάτου (26.02.2022).

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η κακοκαιρία Μπιάνκα αναμένεται να χτυπήσει στην Εγνατία Οδό με σημαντικές χιονοπτώσεις. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στην Εγνατία Οδό από το βράδυ του Σαββάτου (26.02.2022).

Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται, κατά τις απογευματινές ώρες, από τις αρμόδιες Δ/νσεις Τροχαίας και την παραχωρησιούχο εταιρεία. Η κακοκαιρία Μπιάνκα αναμένεται να πλήξει σταδιακά την κεντρική και βόρεια Ελλάδα από τη νύχτα.

Για να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων που αναμένεται να σημειωθούν, αλλά και των χιονοπτώσεων στα ορεινά και ημιορεινά, θα ενεργοποιηθεί το 112, εφόσον κριθεί απαραίτητο για την αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων προς τους κατοίκους, ανάλογα με την πορεία των φαινομένων.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολεοδομία Ρόδου: Η «επιρροή» μελών του κυκλώματος σε δικαστικούς λειτουργούς θα ερευνηθεί μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου
Η απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι οι «πρωταγωνιστές» με περιοριστικούς όρους έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και του Αρείου Πάγου
Τα χρήματα που κατασχέθηκαν από τα σπίτια των μελών του κυκλώματος
«Ο 18χρονος από τη Νέα Αγχίαλο κρεμάστηκε επειδή οι συμμαθητές του τον είχαν στο περιθώριο» λέει η οικογένειά του
Ο 18χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθώς βρισκόταν στο φάσμα του αυτισμού - Οι συμμαθητές του τον είχαν απομονώσει από τις παρέες τους και δεν τον καλούσαν σε κοινωνικές δραστηριότητες
Σχοινί με θηλιά