Site icon NewsIT

Κακοκαιρία – Βριλήσσια: 5η μέρα αποκλεισμένοι από τα χιόνια και την «αδιαφορία» των αρμοδίων

28.01.2022 | 14:54
Κακοκαιρία – Βριλήσσια: 5η μέρα αποκλεισμένοι από τα χιόνια και την «αδιαφορία» των αρμοδίων

Άλλη μία καταγγελία που σοκάρει, αυτή τη φορά από τα Βριλήσσια. Μία κόρη με τη σοβαρά άρρωστη μητέρα της παραμένουν εγκλωβισμένες και στις αλλεπάλληλες εκκλήσεις προς τον δήμο να ανοίξει ο δρόμος που είναι κλειστός απ’ τη Δευτέρα (24.01.2022) συναντούν αδιαφορία.

Όπως καταγγέλλει στο newsit.gr η κόρη της ηλικιωμένης που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας, τρία πεσμένα πεύκα κρατούν αποκλεισμένους τους κατοίκους της γειτονιάς στα Βριλήσσια. Μάλιστα, από τον δήμο στον οποίο τηλεφωνούν διαρκώς εδώ και πέντε (!) ημέρες, η απάντηση που παίρνουν είναι η εξής: «Αφού μπορείτε να βγείτε στον δρόμο δεν θεωρείστε αποκλεισμένοι και δεν στέλνουμε συνεργείο…».

Δείτε σημερινές φωτογραφίες:

Διαβάστε την απίστευτη καταγγελία: 

«Μένουμε Βριλήσσια, 100 μέτρα από τη Λεωφόρο Πεντέλης και 13 χλμ. από την Ομόνοια. Σήμερα (σ.σ. 28.01.2022), 5η μέρα μετά το πέρασμα της Ελπίδας και η εικόνα στον δρόμο μας είναι αυτή: Τρία πεύκα έχουν κοπεί, το ένα έχει κλείσει κατά πλάτος από τη Δευτέρα (24.01.2022) όλο τον δρόμο. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν λίγο από το μπαλκόνι του σπιτιού μας. Οι υπάλληλοι του δήμου μας έχουν ενημερωθεί (με άπειρες κλήσεις) και για το γεγονός ότι μαζί μου κατοικεί και η μητέρα μου με πολλαπλά προβλήματα υγείας και ανοσοκατασταλμένη. Μια υπάλληλος μού ανέφερε ότι από τη στιγμή που μπορώ να βγω πεζή στον δρόμο (έναν δρόμο με χιόνι και πάγο που δεν μπορεί να περάσει εκχιονιστικό) δεν θεωρούμαι εγκλωβισμένη!…».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version