Ελλάδα

Καλάβρυτα: Βίντεο με την επιστροφή των 90 επιβατών του Οδοντωτού μετά τον απεγκλωβισμό τους

Τέλος πήρε η περιπέτεια  90 επιβατών  που εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα στο δρομολόγιο του Οδοντωτού σιδηροδρόμου μετά από κατολίσθηση στα Καλάβρυτα.

Η κατολίσθηση στην περιοχή και συγκεκριμένα στον Βουραϊκό και στα Νιάματα στην περιοχή των Καλαβρύτων προκλήθηκε από την κακοκαιρία με συνέπεια το τρένο να σταματήσει.

Στο σημείο βρέθηκαν Πυροσβεστική και Αστυνομία για τον απεγκλωβισμό των 90 ατόμων που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία, η οποία είχε ξεκινήσει από το Διακοπτό με προορισμό τα Καλάβρυτα. Τελικά, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, μετά από επίπονες προσπάθειες των συνεργείων, επέστρεψε με ασφάλεια στο Διακοπτό, ενώ ο Οδοντωτός θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας.

Δείτε το βίντεο με την ασφαλή επιστροφή στην βάση για τον συρμό με τους 90 επιβάτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν το Σύνταγμα με πολύχρωμες σημαίες και ρούχα για το Athens Pride – «Έφοδος» της Λουκά στην παρέλαση
Το παρών έδωσαν Στέφανος Κασσελάκης, Τάιλερ Μακμπέθ και Σωκράτης Φάμελλος - Μετά την πορεία, έχουν προγραμματιστεί συναυλίες με κεντρικό παρουσιαστή των Γιώργο Καπουτζίδη
Ελένη Λουκά
Ανανεώθηκε πριν 2 λεπτά
3
Ξεκινά η διαδικασία για την αφαίρεση οργάνων των 2 φίλων που πνίγηκαν στον Άραχθο - «Σε Έλληνες θα δοθούν τα δώρα ζωής του Σπύρου»
Πληροφορίες του tempo24news.gr αναφέρουν πως το πρώτο χειρουργείο θα γίνει απόψε το βράδυ ενώ αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί και η αφαίρεση οργάνων του Λεόνι
Το συγκινητικό σημειωμα που άφησαν στην όχθη του Άραχθου οι φίλοι των δύο παιδιών