Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Καλές γιορτές από την Google: Το εορταστικό Doodle

Καλές Γιορτές!

Καθώς πλησιάζουμε στο… τέλος του 2017, η Google μας εύχεται Καλές Γιορτές. Δείτε το Google Doodle.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, και η Google φρόντισε να ευχηθεί για μία ακόμη φορά Καλές Γιορτές με ένα εορταστικό Doodle. Έτσι στέλνει η διάσημη μηχανή αναζήτησης τις ευχές της σε όλο τον κόσμο για “Καλές Γιορτές”.

Στο σημερινό Doodle απεικονίζονται φιγούρες ζώων που ζουν σε συνθήκες πολικού ψύχους, αλλά ανυπομονούν να περάσουν τις διακοπές τους κοντά σε… συγγενείς που βρίσκονται σε θερμές περιοχές της γης. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν μάλιστα και ανάλογες εκπλήξεις με τα Doodle της Google. Καλές Γιορτές σε όλους.

Καλές Γιορτές με… ψώνια για τυα αγαπημένα σας πρόσωπα

Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το 2017 αλλά και ποιες Κυριακές του Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά ανακοίνωσε η ΕΣΕΕ. Η ΕΣΕ, με εγκύκλιό της ενημέρωσε τις Ομοσπονδίες-μέλη της, αλλά και τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, για τη λειτουργία των καταστημάτων κατά την εορταστική περίοδο. Δείτε το εορταστικό ωράριο τα φετινά Χριστούγεννα, τις Κυριακές του Δεκεμβρίου που αυτά είναι ανοικτά, αλλά και πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τις μέρες αυτές.

Επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις εξής Κυριακές: Τις 2 Κυριακές πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων και την τελευταία Κυριακή κάθε έτους. Δεδομένων αυτών, τα καταστήματα κατά τις φετινές γιορτές θα λειτουργήσουν και την Κυριακή προ των Χριστουγέννων. Δηλαδή στις 24 Δεκεμβρίου και στις 31 Δεκεμβρίου, τελευταία Κυριακή του χρόνου. Το πλαίσιο ωραρίου για τις συγκεκριμένες Κυριακές καθορίζεται από 11:00 έως 20:00.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις