Ελλάδα

Καλλιθέα: «Αυτοτραυματίστηκε» δηλώνει στο «Tlive» η 52χρονη που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον σύντροφο της

Επιμένει στην αθωότητα της η 52χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του 62χρονου συντρόφου της στην Καλλιθέα, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του το περασμένο Σάββατο (11.06.2022).

Η 52χρονη μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνδρα ψυχικά άρρωστο.

“Ερχόταν χτυπημένος, μία ερχόταν με μπουνιές, μία τον είχαν σουγιαδιάσει, έπινε στα καφενεία και τσακωνόταν και μου ήρθε σπίτι ψιλοτραυματισμένος και με κατηγόρησαν ότι του έκανα εγώ κάτι.
Τον φιλοξενούσα και κάποια στιγμή αυτός έπινε πάρα πολύ και αυτοτραυτίστηκε. Εγώ του έδωσα τις πρώτες βοήθειες, ως πρακτική νοσηλεύτρια, πήρα το 166 να έρθει να τον πάρει, πήρα και την αστυνομία… με τη θέληση μου, να πάω να πω την αληθεια. Τι ακριβώς έχει γίνει. Ο άνθρωπος θέλει ψυχίατρο, είναι και αυτός άρρωστος. Τα έχω καταθέσει όλα. Πρέπει να παρακολουθείται τακτικά, έχει πρόβλημα, προσπαθούσα να τον βοηθήσω. Μου ερχόταν συνέχεια χτυπημένος”.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Μέχρι τους 26 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο – Βροχές στα ηπειρωτικά, καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ
Άνθρωποι περπατούν με ομπρέλες στη βροχή