Ελλάδα

Καλλιθέα: Εμπρησμός σε τρία βανάκια των ΕΛΤΑ τα ξημερώματα

Καταστράφηκαν τρία βαν αλλά και ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής (13.12.2024) στην Καλλιθέα, καθώς άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρία βανάκια των ΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες έφτασαν το σημείο, περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα τρία οχήματα και προκάλεσαν εμπρησμό. Το αποτέλεσμα ήταν τα βαν των ΕΛΤΑ να καταστραφούν ολοσχερώς. Μάλιστα, από τη φωτιά υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές κι ένα παρακείμενο σταθμευμένο όχημα.

Οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά, πριν αυτή επεκταθεί.

Την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, ενώ κάνει έρευνες για βίντεο από κάμερες της περιοχής όπου ενδεχομένως να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών πριν και μετά τον εμπρησμό.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 57χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του μετά την επίθεση του 51χρονου δράστη με το κατσαβίδι - «Τον χτύπησε με πέτρα κι έφυγε»
«Τον ρώτησε αν "είναι αγρότης" και τον χτύπησε» λέει στο newsit.gr ο γιος του 57χρονου, του πρώτου θύματος των άγριων επιθέσεων του 51χρονου στο Κορωπί
Ο δράστης του Κορωπίου
Από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στον τραυματισμό των αστυνομικών στο Κορωπί - Δύο περιστατικά σε ΑΤ μέσα σε έναν χρόνο
Την 1/4/2024 η Κυριακή Γρίβα έπεφτε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ενώ στις 30/3/2025 ο 51χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε τρεις αστυνομικούς στο Κορωπί
Το ΑΤ Κορωπίου μετά την επίθεση του 51χρονου σε 3 αστυνομικούς