Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Καλοκαίρι χωρίς Blue Star Ferries, δεν γίνεται!

Blue Star Ferries

Μαγευτικές παραλίες, γραφικά σοκάκια και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους. Σε μία καθημερινότητα γεμάτη απαιτήσεις, η σκέψη των διακοπών και μόνο είναι αρκετή για να μας ταξιδέψει σε μαγικούς προορισμούς, που το μυαλό μας λαχταρά όσο τίποτα.

Ο Αύγουστος, λοιπόν, είναι προ των πυλών και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Blue Star Ferries είναι συνοδοιπόρος μας σε κάθε ταξίδι μας στους δημοφιλέστερους νησιωτικούς προορισμούς της χώρας μας.

Με 11 πλοία στο δυναμικό της και δρομολόγια προς και από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, είναι η #1 επιλογή για ταξίδια στις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες και τα γαλήνια Δωδεκάνησα.

Μία απλή επίσκεψη στο www.bluestarferries.com είναι αρκετή για να μας δώσει μία πρώτη γεύση από ένα μοναδικό καλοκαίρι, γεμάτο ξεγνοιασιά, χαλάρωση και υπέροχες αναμνήσεις.

BS PATMOS DELOS LOUNGE

Απολαυστικές γεύσεις εν πλω

Στην Ελλάδα, οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο! Στα πλοία της Blue Star Ferries, κάθε επιβάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μία ασύγκριτη ποικιλία από γευστικά σνακ και γλυκά, δροσιστικούς χυμούς και καφέδες.

Στα εστιατόρια À la Carte, το άψογο service συνοδεύεται από εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες, καθώς και από μία προσεκτικά επιλεγμένη λίστα από επώνυμα κρασιά Ελλήνων και ξένων παραγωγών.

Τέλος, αποκλειστικά στα πλοία Blue Star Naxos και Blue Star Paros θα βρείτε τα Bonheur bars, τα οποία αποτελούν ένα premium concept για snack και καφέ, που συνδυάζουν πολυάριθμα στοιχεία από την κουλτούρα του κρασιού.

Ψυχαγωγία και ψώνια

Η on-board infotainment πλατφόρμα @sea είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν στο WiFi του πλοίου, όπου μπορούν να βρουν ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως μουσική, podcasts και χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι τους!

Και επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη για ψώνια, στα πλοία της Blue Star Ferries θα βρείτε ρούχα, κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδιού, καθώς και αποκλειστικά προϊόντα με το λογότυπο της Blue Star Ferries. Για τη διευκόλυνση των αγορών σας, στα πλοία διατίθενται ATMs για γρήγορη ανάληψη χρημάτων.

Για τους μικρούς μας φίλους

Ταξιδεύετε με μικρά παιδιά σε τετράκλινη εξωτερική καμπίνα; Επισκεφθείτε την ρεσεψιόν του πλοίου κατά την επιβίβασή σας και γνωρίστε τον αγαπημένο παιδικό ήρωα Bluestarino!

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταματούν εδώ! Στη ρεσεψιόν θα βρείτε μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές, που θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να απολαύσουν ένα ευχάριστο, άκρως δημιουργικό ταξίδι.

Blue star ferries καμπίνα

Κρατήσεις & καμπίνες κατοικιδίων

Έχουμε σπουδαία νέα για όλους εσάς που δεν μπορείτε να αποχωριστούμε τους τετράποδους φίλους σας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε κράτησης θέσης για τα κατοικίδια, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση! Με την άφιξή σας στο πλοίο, ζητήστε από το προσωπικό να σας καθοδηγήσουν προς τις καμπίνες PET.

seasmiles

Λίγα λόγια για την Attica Group και το πρόγραμμα Seasmiles

Η Blue Star Ferries είναι μέλος της Attica Group, μαζί με τις εταιρείες Superfast Ferries, Hellenic Seaways και ΑΝΕΚ Lines, που συνδέουν καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους περισσότερους από 60 προορισμούς εντός Ελλάδας. Προσφέρει, επίσης, σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες από και προς μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Η Attica Group επιβραβεύει τα μέλη του προγράμματος Seasmiles, με την οποία μαζεύετε seasmiles πόντους που εξαργυρώνονται με έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων. Με την Seasmiles έχετε αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες που θα κάνουν κάθε ταξίδι σας μοναδικό.

Μπορείτε να εκδώσετε την κάρτα σας στο https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω και να ξεκλειδώσετε προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Τα μέλη των βαθμίδων Blue και Silver έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν τη φυσική κάρτα τους εν πλω.

Με την Attica Group, πλέουμε μαζί για ένα βιώσιμο αύριο. Για το λόγο αυτό, η κάρτα Seasmiles σαλπάρει μακριά από την χρήση του παραδοσιακού πλαστικού και είναι, πλέον, βιοδιασπώμενη! Επίσης, σας παροτρύνουμε να χρησιμοποιείτε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εν πλω για τα ανακυκλώσιμα υλικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις